9 Ocak 2012 Pazartesi

Tığ işi, çok güzel bir patik modeli...




















































Herkese hayırlı ve keyifli bir hafta geçirmelerini diliyorum...Bu patiği seneler önce annem bana hediye olarak almıştı.Dün bir şeyler ararken dolabımın içinde elime geçtiler.İki tanede yarım yapıp bırakmışım.Yine ne görüp elime almışsam bunlar öylece kalmışlar...Onları tamamlamalıyım.Ayağı örten üst kısımda işleme olduğu için sayıları tam olarak göremiyorum mecburen birinin süslemesini sökeceğim.Yapmak isteyenler beni takip etsinler.Önümüzdeki günlerde elimdeki işlerden biri de bu güzel patikler olacak...Herkese sevgilerimle...

12 yorum:

Menuca dedi ki...

OOOOAAAA,superb,felicitari
http://menuca-crosetadeaur.blogspot.com/

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Gracias por sus comentarios agradables :))

Noblesse dedi ki...

senin anlatımınla yapabilirim ancak, güzelmiş gerçekten.

yaseminlerim dedi ki...

Arzucugum patiginin yapilisini merakla bekliyorum bende bu aralar patiklere taktim ...Himm senin de ellerine saglik iyi gunlerde giyesin en erken zamanda bitirmen dilegiyle sevgiler:))

yaseminlerim dedi ki...

Merhaba tatlim nasilsin..senden bir ricam olacak yemek bloguma arkadasim sablon yapmis firsat bulunca bi zahmet yapabilirmisin canim ...inan utanir oldum bana nasil yapildigini tarif edersen cok mutlu olurum canim ..adres cbox,sunda yaziyor ..Kendine iyi bak allaha emenet ol sevgiler:))

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Teşekkür ederim Noblessecim.inşallah yapabilirsin canım. :)

Ablacım çok teşekkür ediyorum.bir kaç gün içinde yapacağım inşallah.biraz gözlerimi dinlendirmek istedim.:) şablonu yaptım bu arada .umarım hoşuna gider.renkleri beğenmezsen söyle değiştirelim; istediğin bir renkten...

Marifetane hobi dedi ki...

Arzu bu patiklerden bende istiyorum rengine bayıldım.kırmızı ve siyahın muhteşem hali..ya yapılışını hemen ekle ya da banada ör:))

Arzu'nun hobileri dedi ki...

canım beğenmene çok sevindim.Yapılışını en kısa zamanda ekleyeceğim.Bu aralar çok örgü ördüm.Bir kaç gün gözlerim dinlensin dedim.bir değil binlercesi feda olsun arkadaşıma. :)

Unknown dedi ki...

Bayıldım ben bu patiğe:)
Ellerinize,emeklerinize sağlık..
Kırmızı olması da ayrıca cezbetti :)
Güle güle kullanın..
Sevgilerimle..

Arzu'nun hobileri dedi ki...

sayfama hoşgeldiniz.çok teşekkür ederim.beğenmenize çok sevindim. :))benden de kucak dolusu sevgiler arkadaşım. :))

kurabiyeevim dedi ki...

Kırmızı en sevdiğim renk... Patikte de ne güzel olmuş.. kırmızı ve siyahın uyumu:) yapılışınıda ekler misiniz rica etsem...
Sevgilerimle...
http://www.kurabiyeevim.com/sevgililer-gunune-ozel-cekilisimiz/

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Kurabiyeevim hoşgeldin arkadaşım.Çok teşekkür ediyorum.Önümüzdeki bir kaç gün içinde patiğin yapılışını sayfamda görebilirsiniz...benden de sevgiler arkadaşım :))