5 Haziran 2011 Pazar

Yuvarlak masa örtüsü danteli...

Bu masa örtümde annem ve teyzemin ortak yaptıkları bir çalışmanın ürünü...50 no iplikle örüldü.Aslında bizim aldığımız örnek fiskos masa örtüsü danteliydi.Ancak ipin kalınlığından dolayı bu kadar büyük bir masa örtüsü oldu...Yapmak isteyenler olabilir belki diyerek, ayrıntılı resimleri eklemeye çalıştım...Herkese keyifli bir pazar akşamı diliyorum ,sevgilerimle...























6 yorum:

noblesse dedi ki...

bu nasıl örülür, nasıl ince bir iş, emek, son derece zarif.Annenle teyzenin elleri öpülesi eller.

Marifetane hobi dedi ki...

merhabalar canısı, iki gündür yatılı misafirlerim vardı bugün akşam üstü uğurladım.güzel bir hafta sonu gerçidik hep beraber.ama pc nin başına oturamadım doğal olarak, önceden hazırladığım yazı yayınlamış blogumda.şimdide şöyle bi gezeyim dedim dostları.Merak edip sormuşsun bitanem Allah razı olsun çok mutlu oldum.Ayrıca telf.numaranı yaz demişsin burdan yazmayayım.istersen msden face varsa ordan görüşelim olurmu.
Canım benim bu masa örtüsünede bayıldım Anneciğin ve teyzenin ellerine kollarına sağlık kim kullanacaksa güle güle kullansın..Çok güzel desenleri var çokda muntazam örülmüş MaaşAllah ikisinide..neyse cnaım destan gibi oldu yine yorumum öpüyorum seni Allah'a emanetsin hayırlı geceler.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
anneninde seninde ellerine ve emeğine sağlık. Çok şık olmuş. Ne güzel tek tek fotoğraflamışsın. Çok kolaylık olmuş.
Benim de bunun tersine işleyen bir öyküm var. Büyük masa modelini(dilim dilimdi)bitirdiğimde ancak fiskosa oldu. Elim o kadar sıkı ki. O tarihten itibaren ördüğüm her şeyi olması gereken tığdan daha kalınıyla örerek çözüm buldum.
En iyi günlerde kullanman dileğiyle,
Sevgiyle kal.

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Noblessecim ,çok teşekkürler canım,beğenmene çok sevindim. en içten sevgilerimle arkadaşıma... :)

Haticem , çok sağol canım.faceden yazarım sana o zaman.görüşürüz canımmm... sevgiler...

Sevgili Bülbülünyeri arkadaşım.öncelikle hoşgeldiniz.güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.siz de güle güle kullanın fiskos masa örtünüzü :)sevgilerimle...

örgüveyemek-gülşence dedi ki...

masa örtüsü harika olmus annenin ve teyzenin ellerine saglık canım iyi günlerde kullan insallah

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Çok teşekkürler Gülşencim...sevgiler arkadaşıma. :)