21 Mart 2012 Çarşamba

Amigurumi kız bebek...






Merhabalar,herkese iyi geceler dilerim.Bu sevimli cimcimeyi ben yaptım.Nette  gördüğümde çok hoşuma gitmişti ve mutlaka yapacağım demiştim.Bir kaç gecedir uğraşıyordum.Ve nihayet bitti...Resimleri bir türlü istediğim gibi  çekemiyorum,yoksa resimdeki hallerinden çok daha güzel.Sizce nasıl olmuş? Orjinal modeli ve açıklaması  BURADA.Rosetka arkadaşıma paylaşımı için çok teşekkür ederim.Yaparken en çok el  kısmında ve saçlarında zorlandım.Boyu 30 cm.Yaptırmak isterseniz sipariş alabilirim...Herkese sevgilerimle...

9 yorum:

narinçeyiz dedi ki...

çok sevimliiii ellerine sağlık arzucuum :)

yaseminkale dedi ki...

canımmm çok çok güzel olmuş... boyu posu ne oldu bunun şimdi daha bir heyecanlandım nedense:)) anahtarlık modellerinide sabırsızlıkla bekliyorum

Marifetane hobi dedi ki...

Arzucum merhaba, blogun temasıyla uğraşayım derken uzun süredir sanada gelemedim..canım n e güzel ne şirin bir bebek örmüşsün böyle.Cansu görmesin:)) ben böyle güzel de öremem.bayıldım buna ellerine sağlık canım benim..görüşmek üzere öpüyorum ...

yaseminlerim dedi ki...

Cok seker ya arzu ellerine saglik hayranim bu kucuk bebeklere keske bende kucuk bir kiz olsaydim benimde boyle oyuncaklarim olsaydi.simdiki cocuklar cok sansli kizin gule gule oynasin arzucugum iyi aksamlar dilerim kocaman kucakliyorum sevgilermi biraktim:)

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Narinim çok teşekkür ederim canım benim.çok sağol :)
Yasemincim,beğenmene çok sevindim canım.boyunu daha sonra yazdım sayfaya.30 cm oldu canım.Anahtarlıklarda birkaç tane yapıp ekleyeceğim canım. :)

Haticem çok sağol,teşekkür ederim .işin varmış,olsun ne zaman müsait olduğunda uğrarsın canım benim.Eminim sen daha güzelini yaparsın,niye öyle söylüyorsun bakalım. :)bende seni kocaman öptüm.görüşürüz canısı...:)

Fatma ablam benim ,çok teşekkür ederim.evet ya keşke küçük bir kız olsaydım bende diyorum ,böyle şeyleri gördükçe imreniyorum bazen :)Buna da zaten kızım göz koydu.:P Bende çok öpüyorum ablamı.kucak dolusu sevgilerim gelsin sana :)

Selmatozan dedi ki...

Daha önce görüp yapılacaklar listesine almıştım unutmuş gitmişim, şimdi sende görünce hatırladım, çok sevimli olmuş ellerine sağlık:))

Arzu'nun hobileri dedi ki...

çok teşekkür ederim Selmacım.beğenmene sevindim canım.

hulela. dedi ki...

ay ay hepsi de çok güzel çok cici ellerine sağlık

Arzu'nun hobileri dedi ki...

Teşekkürler Hulelacım.çok sağol canım. :)