28 Haziran 2012 Perşembe

Lif Modelleri...











Herkese  kocaman bir MERHABA... :)) Tatil  boyunca annemlerdeyim.Çok paylaşım yapamıyorum ne yazık ki.Bu lif modellerini de dayımın kızı örüp, yapıyordu.Ben de sizler için resimleyip paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.Herkese selam ve sevgilerimle.Hoşçakalınız...

6 Haziran 2012 Çarşamba

Sevgili Halise Öner' e cevaben :))






Sevgili  Halise  Hanım, öncelikle  çok teşekkür ediyorum.Paylaşımlarımı beğenmeniz ve beni takip etmenize çok sevindim.Köşeli  dantel hiç yapmadım inanın.Benim paylaşım yaptığım bu dantel modellerinde de pek ayrıntı yok.Ancak grafiklerde  köşelerde tam orta kısımlara baktığınızda  zigzaglı ve biraz koyu renk çizgilerle çekilmiş kontürleri farketmişsinizdir.Biraz daha açıklayıcı olması açısından resimlere  dikkatli bakınız lütfen!En alttaki resmi de iyi ki kaydetmişim.Bu resimde zigzaglı  kısımlara uyulmamış ve düz örülmüş.Bittikten sonra yan taraftan devam edilmiş.Kusura bakmayınız  lütfen  ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

4 Haziran 2012 Pazartesi

İğne Oyası Modelleri...









Herkese  iyi geceler diliyorum.Daha önce fotokopiden çekilme  iğne oyası modellerini sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.Fotokopi olduğundan birde aydınlatma güzel olmadığı için ancak bu kalitede  çıktı resimler.Umarım örnekleri çıkarabilirsiniz.Bir kaç tane  model daha var.Onları da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşağım inşallah.Selam ve sevgilerimle.Hoşçakalınız... :))